Mandag, 28 april 2014 12:39

Sølv til Junior Divisionsholdet

Written by 
Vestegnen kvalificerede sig som 2. i Junior divisionen Øst til slutspillet om DM. Første kamp var semifinalen mod BBB der havde vundet Vest-divisionen.
Holdet bestod af 2 rutinerede slutspillere; Christian Ryding og Mikkel Feng, og 2 debutanter Sebastian Borel og Jesper Ravn. Holdet sender stor tak til coach og supporter Michael Ryding. BBB stillede med Casper Bonde Rasmussen, Jakob Nielsen, Markus Munk og Lukas Munk. Hvordan det gik, kan læses via Læs mere.
 
Feng lagde ud med en sikker sejr over casper. Sebastian skulle i 2. kamp møde BBB’s stærkeste – Jakob. Sebastian fik en god skalp, og gav os en rigtig god start på semifinalen, med en sikker 3-1 sejr. Det var kun Lukas der voldte problemer. Jesper fik godt nok 1. sæt, og Christian de 2 midterste, men det blev hurtigt 4-1 til os. Lukas som nævnt og Casper fik lidt spænding ind ved at reducere til 4-3, inden Jesper vandt sidste single inden doublerne mod Markus. Doublerne blev delt, så vi var foran 6-4. To sikre sejre til Mikkel og Christian lukkede semifinalen med 8-4 til Vestegnen, som dermed var klar til finalen mod Holdme Olstrup.
 
Holme Olstrup stillede med Mathias ringstrømm, Nicolai Nordahl, Fredrik Tram og Jeppe Spottog.
Mikkel lagde igen ud med en sikker sejr (over Mathias), Sebastian og Jesper pressede henholdsvis Nordahl og Jeppe, men måtte bøje sig, og da Christian også lagde ud med nederlag, var vi bagud 3-1 og dermed under pres. Dagens bedste kamp blev spillet mellem Mikkel og Nordahl, men desværre med sejr til HO, og da kun Sebastian hentede en sejr, var stilligen 2-6 inden doblerne som skulle vindes.
 
Vi har før vundet 2 dobler i turneringen, så hvorfor ikke. Christian og Jesper starter med at tabe første sæt, men kommer stærkt igen, og vinder deres kamp med 3-1. Opmærksomheden rettes mod den anden kamp, der har udviklet sig til en gyser. 10-8 til os i 5. sæt. Feng server – og vinder retten til servetræning hele sommeren! Øv øv 10-12 til Holme Olstrup og 3-7 gav max pres på 1. kamp Mikkel mod Jeppe og 2. kamp Christian mod Nordahl.
Christian bliver hurtig færdig mod Nordahl. Christian spillede sin livs kamp, og lukke Nordahl helt ned, og dermed første nederlag til Nordahl i Junior divisionen i år. Kom så Mikkel! men ak – Jeppe var på dagen den bedste, og dermed 8-3 til Holme Olstrup, og Christians sejr over Nordahl fremgår ikke af resultatlisten.
 
Skrevet af Anders Ravn
Last modified on Mandag, 28 april 2014 12:41