Mandag, 21 september 2015 08:34

Første samling i Elitedivision

Written by 

I sidste weekend startede sæsonen med holdkampe for alvor for Vestegnens dame Elitedivisionshold. De drog lørdag morgen af  sted mod Fyn, i forhåbning om nogle sejre og gode kampe her fra starten af sæsonen. Holdet bestod af Louise Andersen, Louise Jakobsen og Yuliya Badzeyeva, én russer som bor i Sverige. Louise Andersen spiller normalt for Ribe BTK, men har i år fået en B-licens i Vestegnen, så hun er med til at udgøre Vestegnens Elitedivisionshold. Yuliya Badzeyeva har spillet i mange år, og er i dag 28 år. Hun har spillet på meget højt niveau i Hviderusland, da hun var yngre og spiller nu i Sverige, samtidig med at hun også arbejder i Sverige. Nu spiller hun også i Danmarks bedste damerække. Louise Jakobsen er vores egen Greve-spiller, og hun spillede også for Elitedivisionsholdet i sidste sæson. 

De tre piger lagde ud med en god sejr på 6-1 mod Søhøjlandet.
Derefter skulle de spille mod CPH Bordtennis. Det blev til et nederlag på 3-6 til Vestegnen. Lørdag aften var de tre piger + holdets coach Preben Larsen ude at hygge med lidt mad, og ellers var de hurtigt tilbage på hotellet, så spillerne kunne få gjort sig klar til at gå tidligt i seng, så de var klar til søndagens kampe.
Søndag morgen kl. 10 startede den første holdkamp, som også den sidste kamp i den weekend. Denne gang var det mod Sisu/MBK, der stillede op med Pernille Agerholm (tidligere senior landsholdsspiller), Malene Kaag og Mette B. Kristensen. Kampen endte 2-6 til Sisu/MBK. Resultatet snyder dog lidt, da denne holdkamp faktisk var rigtig tæt og spændende, trods hvad slutresultatet viser.

Så det blev til én sejr og to nederlag til vestegnens piger. Overordnet set havde det været en god weekend spillemæssigt for alle tre piger, og de ser nu frem til næste runde som er midt i november. 

Last modified on Mandag, 21 september 2015 08:47