Søndag, 22 november 2015 17:15

Loiuse på landsholdstur til Estland

Written by 

Torsdag d. 12 november gik turen denne gang til Estland for Greve-pigen Louise Jakobsen.

Louise var afsted sammen med én junior pige mere, som hun spillede på hold med til det internatonale stævnet i Estland. Derudover var der to pige spillere med, og 4 drenge spillere. Så i alt stillede Danmark med 4 hold i henholdsvis rækkerne drenge, pige og damejunior.

Louise og hendes holdkammerat blev nummer seks for hold i junior, men derudover spillede de også single rækker. Louise spillede sig ikke videre fra puljen i A-slutspillet, og røg derfor i B-slutspillet. Med rigtig godt og fint spil, fik den 17 årig Grevetøs spillet sig til finalen i B-rækken, hvor hun i finalen stod foran en pige fra Finland, som hun tabte til i femte sæt dagen forinden. Louise får en knap så god start i kampen, og kommer bagud efter to meget tætte sæt 0-2, men hun får vent kampen i  tredje sæt, og får spillet sig i femte sæt. Et meget spændende og nervepirrende femte sæt blev afgjort 12-10 til Louise, og dermed vandt hun ikke mindst finalen, men hun fik også en rigtig god sejr over finnen som hun tabte til dagen før.

Overordnet var det rigtig fint spil både fredag, lørdag og søndag, med massere af kampe mod bl.a. Estland, Letland, Litauen og Finlands landsholdsspillere.

Louise siger selv ”Jeg fik spillet rigtig mange kampe, både mod materialespillere og spillere med normale belægninger. Der var rigtig mange kampe i løbet af dagene, så der kunne det godt være en udfordring for mig, at tænke klart i alle kampene, da der er mange flere kampe end jeg vant til. Men jeg synes, at alt i alt, var det en rigtig god tur for mig både spillemæssigt og socialt med de andre spillere. Jeg er i hvert fald godt tilfreds.”