Søndag, 06 marts 2016 17:04

Yngre Drenge Østserien vinder topkamp

Written by 

Yngre Drenge Østserieholdet spillede i sidste weekend topkamp mod Roskilde. Kampen var flyttet fra Roskilde til Greve, da Roskildes hal var booket.

Greve stillede stærkt op med Nicklas Boldt, Malthe Hansen og Patrick Skarsholm, mens Roskilde med Marcus Lundager, Emil de Mayer og Bertram Kvist også havde et stærkt hold.

Nicklas startede mod Marcus og gjorde kort proces med en 3-0 sejr. En god start for Greves hold, der mindst skulle bruge en uafgjort for at holde sig foran Roskilde i tabellen.

Patrick, som spillede sin første kamp efter en længere pause, mødte Roskildes førstemand, Emil. Patrick udviste storspil i første sæt og bragte sig stort foran, men Emil fik spillet sig bedre ind i kampen og vandt sættet i overskydende point. Kampen endte 0-3 til Roskilde, men alle sættene var med overskydende point.

Malthe startede langsomt mod Bertram og vandt første sæt tæt, men kom bedre i gang i de næste to sæt, som han vandt overbevisende.

2-1 til Greve

Sidste holdkamp tabte Nicklas 1-3 til Emil (i øvrigt den eneste kamp, som Nicklas har tabt) og der var derfor god mulighed for at Nicklas kunne revanchere første opgør. Det startede også godt ud med en 11-9 sejr i første sæt. Men i andet sæt gav Nicklas for meget ansvar væk og tabte dermed 10-12. I de næste sæt forsøgte Nicklas at komme i angreb først og det lykkedes så godt, at han tog de næste to sæt og kampen 3-1. En flot sejr til Nicklas!

Malthe skulle i sin anden kamp møde Marcus – en vigtig kamp, som kunne have stor betydning for slutresultatet. Malthe tabte de første to sæt, og det lignede at Marcus havde styr på kampen indtil Malthe i tredje sæt fandt et uventet spil frem og fik vendt kampen. I femte sæt kom Malthe hurtigt foran og holdt føringen hele vejen til slut. 3-2 til Malthe.

Patrick viste storspil mod Bertram og gav kun 8 point væk i de tre sæt tilsammen.

5-1 til Greve før doublen

Nicklas og Patrick mødte Emil og Marcus i doublen. Der blev spillet mange, lange og flotte dueller og kæmpet for alle point. Doublen endte med en 3-1 sejr til Greve.

6-1 før sidste runde og de to point var sikret

Malthe skulle bruge et sæt på at komme i gang mod Emil, men herefter viste han noget af det bedste spil han var vist i sæsonen. De sidste tre sæt var helt tætte og kunne være gået begge veje. Kampen endte 1-3 til Roskilde.

Nicklas gjorde Patrick kunsten efter og gav ikke mange chancer væk mod Bertram. 3-0.

Patrick skulle spille den sidste kamp mod Marcus. Kampen mod Bertram og doublen havde fået hans loop op i omdrejninger, og han tog endnu en overbevisende sejr.

Dermed endte kampen 8-2 til Greve – en vigtig sejr, som betyder, at Greve fortsat indtager førstepladsen med tre point ned til nr. 2.

De næste kampe spilles lørdag den 19. marts på hjemmebane, hvor Greve møder både Amager 1 og Amager 2 hhv. kl. 10 og kl. 14.