Fredag, 06 maj 2016 09:10

Yngre Drenge Østserien blev sjællandsmestre

Written by 

I sidste weekend spillede Yngre Drenge Østserien sæsonens sidste to holdkampe i Amagerhallen mod Gladsaxe og Roskilde. Holdet består af Patrick Skarsholm, Malthe Hansen, Rasmus Birk, Nicklas Boldt Hansen (alle Greve) og Mikkel Weinkouff (Brøndby) og de har derfor skiftedes til at spille kampe gennem sæsonen.
Inden weekendens kampe førte Greveholdet med tre point til Roskilde på rækkens andenplads og derfor skulle drengene bare slå Gladsaxe for at være sikre på guldmedaljen. De senest to opgør er endt 9-1 i Greves favør, og derfor var de også storfavoritter til dagens kamp. Drengene levede da også op til favoritværdigheden ved at gå fra bordet med en overbevisende sejr på 8-2.

Selvom Greves drenge var garanteret at forlade hallen med en guldmedalje om halsen, blev der ikke hvilet på laurbærrene i den afsluttende topkamp mod Roskilde. Malthe og Nicklas tabte begge i fem sæt til Roskildes førstemand, mens Patrick tog revanche for nederlaget i sidste opgør mod Roskilde.
I de resterende syv kampe i holdkampen afgav Greve kun tre sæt i alt, og med en overlegen sejr på 8-2 blev der derved punktum for sæsonen.

Ud af 15 spillede holdkampe i sæsonen har Greves hold kun tabt en enkelt holdkamp med cifrene 4-6 til bronzevinderne fra Amager. Drengene ender efter en imponerende sæson derfor som suveræne sjællandsmestre med fem point ned til nærmeste forfølger.

Udover den samlede sejr ender Nicklas også på en tredjeplads på toplisten med 31 sejre i 33 kampe.
Malthe endte på en 6.-plads med 27 af 33. Rasmus blev nr. 8 med 21 af 30. Mikkel tog 17 af 27 kampe i sæsonen, mens Patrick vandt 10 ud af 12 kampe.

Efter præmieoverrækkelsen blev sejren fejret med en fælles middag for alle spillere, forældre, søskende, trænere og coaches – 22 i alt.
Der blev serveret en lækker 3-retters menu til de voksne. Børnene – ja, de ville hellere have McDonald’s mad. Til at runde middagen af med blev der serveret chokolademousse i glas og flødeboller fra Spangsberg.
Der blev hygget, snakket, spillet FIFA og lavet musikquiz til sent på natten.

Last modified on Fredag, 06 maj 2016 09:13