Mandag, 30 maj 2016 15:09

DM-GULD

Written by 

Sidste år vandt Kamilla og Alberte DM-guld i pigedivisionen (den gang spillede de på hold med Jocefina Haagensen og Nikoline Gärtner fra Hvidovre) og de skulle derfor ud og forsvare deres guldmedalje. Det blev da også til guldmedalje i år, da Vestegnen slog netop Hvidovre i finalen med imponerende 3-0.

m lørdagen startede Vestegnens Pigedivision med at møde Sjørring, der var blevet nr. 2 i vestkredsen. De stillede med søstrene Sara og Cecilie Andersen.

Kamilla mødte Sara og vandt kampen forholdsvist let 3-1 på trods af små tegn på nerver, som hun dog fik spillet sig fra i kampen.

Alberte fulgte op på Kamillas sejr og vandt selv 3-0 mod Cecilie.’

I doublen var der heller ikke meget at rafle om, da vores piger var klart stærkest. Både doublen og den samlede holdkamp endte med cifrene 3-0 til Vestegnens piger.

I finalen skulle vores piger møde Hvidovre, som i finalen stillede med Jocefina Haagensen og Katarina Nielsen.

Kamilla blev sat til at møde Jocefina i første kamp og med sejre i de seneste kampe var Jocefina også klart favorit til kampen.

Men Kamilla vidste godt at der var DM-guldmedaljer på spil og hun viste gejst allerede fra første bold.

Jocefina kom bedst fra start og vandt første sæt og kom foran 4-2 i andet sæt også, men her var Kamilla blevet spillet varm og spillede uden nerver.

Kamilla holdt taktikken hele vejen igennem og kæmpede for alle point. Først vandt hun ét sæt, så to og så også det tredje sæt til stor jubel fra tilskuerpladserne (altså Vestegnen-fansene). Vestegnen havde dermed bragt sig foran 1-0 og virkelig sat pres på Hvidovre.

I anden kamp skulle Alberte møde Katarina og selvom Alberte var favorit, var det ikke en nem kamp. Alberte kom foran 1-0 og havde flere sætbolde i andet sæt, men Katarina kæmpede sig tilbage og tog sættet. I tredje sæt kom Alberte stort foran og fik brugt sine knopper, hvilket Katarina ikke brød sig om. Alberte vandt både tredje og fjerde sæt og udbyggede føringen til 2-0. Dermed skulle Vestegnens piger bare vinde doublen for at vinde danmarksmesterskabet for andet år i træk.

Kamilla og Alberte havde i perioden brugt meget tid på at øve double, da doublen typisk er den kamp, som afgør holdkampen.

Det var også tydeligt, da pigerne med flot spil bragte sig foran 2-0. I tredje sæt blev det meget tæt, men pigerne holdt hovedet koldt og nappede også det sidste sæt.

Derved blev vores piger endnu en gang danmarksmestre!

En rigtig flot præstation af begge piger, der spillede fremragende i begge holdkampe.

  

Last modified on Mandag, 30 maj 2016 15:16