Vestegnens jule stævne
Vestegnens jule stævne i denne sæson er i weekenden 29-30 december i Brøndby stadion hal

Sidste tilmelding på www.bordtennisportalen.dk  søndag d. 23. december

Der er Driv-in pladser i alle rækker, mød op ½ time før række start.

plakat stævnet

Der vil være mulighed for at købe butterfly udstyr ved stævnet.

Mødetid en ½ time før rækkestart og meld din ankomst ved dommerbordet.

Start tider:
Lørdag.
Blok 1 kl. 9.00
Blok 2 kl. 12.30
Blok 3 kl. 14.00

Søndag.
Blok 1 kl. 9.00
Blok 2 kl. 12.00
Blok 3 kl. 13.30

 

 

stadion hal

Kunne du godt tænke dig at lære at spille bordtennis i Greve Bordtennis Klub – så kig her!

For at gøre det nemmere for nystartede bordtennisspillere, har vi lavet en liste med ofte stillede spørgsmål med dertilhørende svar. Vi gør opmærksom på, at hvis du ikke finder dit spørgsmål her, er du meget velkommen til at henvende dig til Formanden enten på email/telefon.

Spørgsmål: Hvornår kan jeg starte?
Svar: Hvis du er ungdomsspiller så vælg det begynderhold, der passer med dagene for dig. Du finder de forskellige hold og trænings tidpunkter her på siden (under Om greve BTK->Træning).
Som nystartet senior har du mulighed for at træne hver mandag aften fra kl. 20.

Spørgsmål: Hvad skal jeg selv medbringe?
Svar: Du skal selv medbringe tøj og indendørssko. Vi kræver, at folk har indendørs sko eller at skoene er vasket rene inden man træder ind på banen. Bat og bolde har vi og skal du ud at købe bat så snak med din træner først. Du bestemmer selv om du vil træne i lange bukser/bluse, men vi anbefaler helt klart korte bukser og t-shirt. Bemærk at farven af t-shirten må meget gerne have en anden farve end hvid (ellers kan det være svært for modstanderen at se bolden). Du har mulighed for bad efter træningen.

Spørgsmål: Har man en prøveperiode?
Svar: Ja der er ca. 4 gange prøvetræning.

Spørgsmål: Hvad koster det?
Svar:For ungdomsspillere (under 18 år) koster det 1000,- kr årligt. For seniorspillere koster det 1100,- kr årligt. Man kan vælge at betale for et halvt år af gangen.

Spørgsmål: Hvad laver man til bordtennistræning?
Svar: Det er svært at svare entydig på, da ingen træningsdag er ens. Et trænings program kunne forløbe på følgende måde: Opvarmning , 1.øvelse, 2.øvelse, kamptræning, pause, 3.øvelse, 4.øvelse, ”rundt om bordet”.
Opvarming kan både være lidt let løb, men som regel en form for boldspil (f.eks. ”dødbold”). Øvelserne er slagserier og særdeles vigtige for udviklingen af en bordtennisspiller. Bemærk: Vi er 2 trænere på behynder hold

Spørgsmål: Hvad med stævner og turneringer?
Svar: For nystartede ungdom kan man følge de såkaldte ”pointstævner”, der afvikles hver 3-4.uge, hvor man på nogle timer for mulighed for at spille 5-7 kampe. For nystartede ungdom og senior kan man tilmelde sig stævner de forskellige klubber udbyder. Tilmelding sker i klubben / Bordtennisportalen.dk.

Godt råd: Tjek vores hjemmeside: vi anbefaler at man følger med i vores hjemmeside. Her er de nyeste opdateringer vedr. træningstider, arrangementer, stævner, klubtur....

Vi håber du har fået lyst og mod på at prøve verdens hurtigste sportsgren.

Vi glæder os til at se dig!